Den ultimative golfskole for dig der gerne vil optimere din performance

 

Denne dag samler vi to tekniske golftrænere, en mentaltræner, en fysisktræner, og en kok der har fokus på kosten hele dagen. Dagen igennem bliver alle deltagere undervist i de forskellige områder og får et indblik i den professionelle verden, og den måde topspillere arbejder på for at nå deres mål.

Programmet er følgende:

Kl. 8:00 morgenmad og intro.

Kl. 9:00 træning starter i 4 stationer.

Kl. 13:00 frokost.

Kl. 14:00 spil. 9 huller, med alle undervisere på banen Kl. 17:00 afslutning

 

Teamet og hvad du bliver undervist i.

Jacob Bräuner uddannet fysioterapeut og er selv elitespiller. Jacob er til dagligt ansat ved FysioDanmark Aabenraa, og har tidligere været fysioterapeut for herrelandsholdet i basket, samt for profesionelle golfspillere. Jacob vil gennemgå opvarmningsøvelser samt relevante udspændingsøvelser man kan lave inden/under og efter en runde.

 

Carsten Brandt er mental træner og selv aktiv elitesportsudøver på topplan, som riffelskytte på det danske landshold. Carsten er uofficiel verdensrekordholder og indehaver af 6 danske rekorder. Carsten vil introducere spillerne til “indstillingspilen” og komme med værktøjer til, hvordan man kan fastholde det gode fokus på banen, uden at bliver “kapret”. Carsten vil også med være tilstede under spillet på banen.

 

David Dickmeiss er mangeårig dansk landstræner og har ansvaret for de danske damespillere på den amerikanske LPGA Tour. David vil undervise alle deltagere i driver og hvad der er vigtig for at optimere træf og længde. Der vil blive brugt TrackMan til undervisningen.

 

 

Ronni Christensen er uddannet PGA træner og ansat i Aabenraa Golfklub. Ronni har i en årrække været tilknyttet den amerikanske dame tour som både træner og caddie. Ronni vil undervise i jernslag og have fokus på de grundlæggende forudsætninger, for at skabe det bedst mulig træf på bolden. Der vil blive brugt video og TrackMan til undervisningen.

 

Maks. 20 deltagere.

Pris: 1500 kr. pr. person inkl. forplejning hele dagen.

Tilmelding online på golfbox eller på ronni@impactgolf.dk

Der er lukket for kommentarer.