Individuel undervisning

Lektionspriser 2021. 

Priserne er også gældende for gæster. Gæster der modtager undervisning i Aabenraa Golfklub, kan gratis benytte alle træningsfaciliteterne, den dag der er booket undervisning.

OPMÅLING AF UDSTYR:

Hos Impactgolf bliver alle “Custom fittet” til det udstyr som passer. Ved hjælp af data fra TrackMan dokumenteres og forklares, den forbedring der vil være ved køb af nyt udstyr. 

Pris: 0 kr.

.

1 LEKTION Á 30 MIN.

Lektion i det korte eller lange spil. Der bruges Trackman og video efter behov. For gæster er der frie bolde på driving range, på dagen hvor der er booket undervisning.

Pris: 295 kr.

 

LEKTIONSKORT: 5 X 30 MIN.

Med 5 lektioner giver det mulighed for at gå mere i dybden med tingene. Det sikre at de ændringer der arbejdes på, fastholdes over en længere periode. Der bruges Trackman og video efter behov. For gæster er der frie bolde på driving range, på dagen hvor der er booket undervisning.

Pris: 1249 kr.

 

SPIL MED PRO'EN, UNDERVISNING, LÆNGDEOPMÅLING AF WEDGES & TRÆNINGSPROGRAM 

Denne pakkeløsning starter med at spille 4 huller med Pro’en. Herefter ligges der en plan for de kommende 5 lektioner á 30 min, for hvilke facetter af spillet der skal arbejds med. Det sikre at undervisningen bliver målrettet, der hvor der er størst forbedringspotentiale. Træningsprogrammet indeholder relevante træningsøvelser til putting og chipping, samt træningsredskaber der vil hjælpe. Under forløbet laves der  også længdeopmåling af alle wedges i bag'en.

For gæster betales der ikke green fee for de 4 hullers spil, og der er frie bolde på driving range, på dagen hvor der er booket undervisning.

Pris 1849 kr.

Der er lukket for kommentarer.