Eksklusiv rejse til de bedste irske baner som både indeholder linksgolf, en tidligere Solheim Cup bane og en tidligere Ryder Cup bane. Line Vedel og Ronni Christensen er kaptajn på hver deres hold, og vi spiller en løbende turnering over 4 runder.

Torsdag d. 11.5.23

Afgang fra Billund lufthavn kl. 10:40 – ankomst Dublin kl. 11:30.

Første runde spilles på Portmarnock Hotel og Links (tee off kl. 14:10) som er beliggende 20 min fra lufthavnen ved den irske østkyst. Efter runden kører vi til The Westgrove Hotel (****) som er vores destination for de kommende dage.

Portmarnock Hotel & Golf Links er i det britiske golfmagasin ’Golf Monthly’ rangeret som nummer 90 blandt samtlige baner i England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland. Det oprindelige klitlandskab med de karakteristiske gorse-buske, marehalm og store klitter, er blevet udnyttet til at modellere en linksbane af høj international standard med næsten 100 bunkers og store hårde kuperede greens.

Fredag d. 12.5.23

Anden runde spilles på Palmerstown House som ligger 15 minutter fra hotellet med tee off fra kl. 10:00.

Golfspillere på alle niveauer vil nyde at udfordre denne 18-hullers mesterskabsbane. Denne stimulerende bane ligger i midten af ​​tusindvis af århundrede gamle træer i forskellige farver, der udvikler sig i løbet af de fire årstider, og hvert hul har sin egen charme. Palmerstown House Estate’s Course har en længde på 6784 meter og giver spillerne en følelse af tradition, ekspertise og kvalitet. En fremragende bane, som stadig er i enestående stand. Beregnet til at komme ind i top 100 af de bedste baner i verden og er vært for hovedkvarteret for PGA i Irland som The Belfry i England og Gleneagles i Skotland. Dets signaturhul er uden tvivl hul10., et par 3-hul, hvis bølgende green er beliggende på en ø forsvaret at to enorme bunkers.

Lørdag d. 13.5.23

Tredje runde spilles på den tidligere Ladies European Tour og Solheim Cup (2011) bane, Killeen Castle, som er beliggende 40 minutter fra hotellet.

Jack Nicklaus anses for at være den største golfspiller nogensinde. Med 18 store titler i sin karriere er han golfens levende legende. I løbet af sit liv fik han mange rekorder, og her på Killeen Castle skabte han en 18-hullers bane i verdensklasse, Jack Nicklaus Signature Design Championship. 2011 Solheim Cup Organisationskomiteen var så imponeret over planerne for Killeen Castle banen, at de udpegede den som mødested for Solheim Cup 2011, før golfbanen blev bygget færdig. Med en storslået udsigt over “Co. Meath-landskabet” på domænets 600 hektarer, vil spillere aldrig blive trætte af den udfordring, de får. Killeen Castle åbnede i maj 2009 og havde det privilegium at være vært for Ladies Irish Open fra 2010 til 2012. Efter konstruktionen af ​​banerne beskrev Jack Killeen Castle som “en af ​​vores smukkeste kreationer”.

Søndag d. 14.5.23

Fjerde, og sidste runde af årets Ryder Cup spilles på legendariske The K-Club. Vi skal spille Nord banen der i 2006 dannede ramme om Ryder Cup.

Kendt for sit fantastiske golfresort, er The K Club anerkendt som en af ​​Europas førende golfdestinationer. Tilbyder 36 af de mest spændende huller til din golfrejse, 2006 Ryder Cup værtsbane, Palmer Course og Smurfit Course vil appellere til golfspillere på alle niveauer. 2 18-hullers mesterskabsbaner designet af Arnold Palmer. The Palmer Course og Smurfit Course er blandt de mest berømte baner i Irland.

Turen indeholder følgende:

Fly med Ryan Air inkl. golfbag og 20 kg bagage:

11-05-2023      Billund – Dublin         10:40 – 11:30

14-05-2023      Dublin – Billund          19:35 – 22:30

Pris per person i dobbeltværelse: Kr. 11.795,-

Tillæg for enkeltværelse: Kr. 800,-        

1 runde på Portmarnock Hotel & Links

1 runde på Palmerstown House

1 runde på Killeen Castle

1 runde på The K Club, North

3 overnatninger på 4* Westgrove Hotel

Full Irish Breakfast Daily

Privat Transfer Dublin Airport / Portmarnock Hotel & Links / Hotel

Privat Golf Transfers

Private Transfer Hotel / K Club / Dublin Airport

Local Emergency Assistance

Services & Taxes

TILMELDING SENEST D. 2.3.23 PÅ RONNI.CHR@GMAIL.COM

Turen gennemføres ved minimum 16 deltagere maks. 22 deltagere.