Danmarks eneste Mizuno Performance Centre finder du i Aabenraa Golfklub, som er Mizunos "Premium Swing DNA facility", hvor service og viden er to nøgleord.
Her er kunden i centrum i den ultimative fitting oplevelse, med den nyeste teknologi og viden indefor custom fitting af golfudstyr.

 

Mizunos Shaft Optimizer og Swing DNA software guider dig til den bedste model og skaftkombination. DNA'en forslår 3 skafter som bedst matcher din svingprofil, men menneskelig faktorer tages også med i betragtning, og den endelig beslutning er altid spillerens.

 

 

Mizunos anmelderroste sving DNA benyttes til at finde en top-3 over skafter der passer spilleren bedst. Her måles på de vigtigste elementer som er, hastighed, tempo, toe down, kick angle og release - alle faktorer der er vigtige for at finde det mest effektive skaft til spilleren.

 

 

Sving DNA'en rangere alle skafter. Her præsenteres spilleren for en top-3 liste af skafter, der bedst matche spillerens svingtendenser. Her kan man ligeledes se skafternes bøjningsprofil, for at få en forståelse af, hvorfor skafterne er udvalgt.

 

 

 

Sammen med spilleren testes skafterne med Trackman, hvor der kigges nærmere på stabiliteten i de enkelte skafter (længde + retning). Feedback fra spillerens fornemmelse, lyd og boldflugt er ligeledes altafgørende, for at finde den kombination der performer bedst muligt for spilleren.

 

 

Der er findes mange forskellige typer af køllehoveder, så spilleren opnår den ønskede boldflugt, fornemmelse og hjælp. Du kan læse mere om de forskellige typer af køllehoveder her.