Nuværende Udstyr – Optimering – Nyt Udstyr – Opfølgning = BEST PERFORMANCE

Danmarks eneste Mizuno Performance Centre finder du i Aabenraa Golfklub

For at opnå det fulde potentiale som golfspiller er tilpasset udstyr vigtig. Der findes et utal af kombinationsmuligheder og sammensætninger, hvorfor vi dokumentere beslutningerne med Trackman, for at sikre at spilleren kun får det mest nødvendige udstyr.

En opmåling til et jernsæt tager 60 minutter. Her måles der først på det nuværende udstyr (vægt, loft, lie, carry længde, decent angle, dynamisk lie mm.) Dette danner grundlag for det forbedringspotentiale der vil være ved et nyt jernsæt, hvor forskellige køllehoveder og skafter testes igennem, for at finde den mest optimale sammensætning.

Ønsker man hybrider og køller sat til det nye jernsæt, vil dette forgå efterfølgende. Her tages udgangspunkt i spillerens længste jern og data herfra, til at sætte relevante køller til det nye jernsæt.

Danmarks eneste Mizuno Performance Centre ligger i Aabenraa Golfklub. Her finder du det bredeste udvalg af køllehoveder og skafter, samt gode rammer i studiet på Driving Range. Flere gange i løbet af året kommer Mads Holst, der er Master Fitter hos Mizuno, til Aabenraa Golfklub hvor de nyeste modeller præsenteres.

Hos impactgolf finder du flere forskellige mærker der supplere hinanden, i forhold til golfspillerens niveau, ambitioner, fysik mm. Nedenfor kan du se hvilke mærker der er repræsenteret hos impactgolf.

Ønsker du en opmåling kan du sende en mail til: ronni@impactgolf.dk eller du skrive til os, ved at trykke her.