1 lektion á 25 minutter

Der bruges altid Trackman og video til lektioner i det lange spil og Capto 3D til putting. For gæster er der frie bolde på driving range, på dagen hvor de er booket undervisning. Én lektion af 30 min. kan være følgende:

  • Langt spil
  • Pitch slag
  • Chipping
  • Bunker slag
  • Putting

Pris: 300 kr. pr. lektion

Book tid på Golfbox/protrainer

Lektionskort med 5 lektioner á 25 minutter

Med 5 lektioner giver det mulighed for at gå mere i dybden med svinget. Det sikre at de ændringer der arbejdes på, fastholdes over en længere periode. Der bruges Trackman og video. For gæster er der frie bolde på driving range, på dagen hvor der er booket undervisning.

Pris: 1300 kr.

Book tid på Golfbox/protrainer

Spil med pro’en, undervisning, længdeopmåling af wedges & træningsprogram

Denne pakkeløsning starter med at spille 4 huller. Herefter ligges der en plan for de kommende 5 lektioner á 25 min, for hvilke facetter af spillet der skal arbejdes med. Det sikre at undervisningen bliver målrettet, der hvor der er størst forbedringspotentiale. Træningsprogrammet indeholder relevante træningsøvelser til putting og chipping. Under forløbet laves der også længdeopmåling af alle wedges i bag’en. Gæster betler ikke green fee for de 4 hullers spil, og der er frie bolde på driving range, på dagen hvor der er booket undervisning.

Pris: 1850 kr.

Book tid på Golfbox/protrainer