Læs her hvad en "opmåling af udstyr" er og hvilke mærker der forhandles. Når du køber nyt udstyr er det vigtigt, at blive målt op til det, der passer til dig. Ligeledes skal sammensætningen af dit nye udstyr være korrekt, så du opnår det fulde potentiale af de nye sæt.


Udstyr der forhandles

 

Hvis man ikke har hørt eller læst om Evnroll endnu, så vil du næsten med garanti høre folk tale om dem, i den kommende fremtid. Det som er revolutionerende ved Evnroll putterne, er dens grooves, det gør putterens sweet spoot bredere. Tager man en ganske almindelig putter, og træffet på golfbolden sidder i centeret, hælen eller tåen, vil længerne på de tre puts være forskellige, dette gælder ikke for Evnroll, der vil længderne næsten være identiske. Grooves'ne er bygget således op, at i midten er de brede og jo længere de bevæger sig ud mod hælen og tåen, desto smallere bliver de. For at se hvordan grooves'ne virker, kan man se en video ved at trykke her.


 

PING er bare utrolig dygtig til at lave køller og jern, som er ekstremt tilgivende, som resulterer i længere og ligere slag. PING tilbyder muligheder for at golfspillere på ethvert færdighedsniveau, har de bedste vilkår til at kunne spille endnu bedre. Det er den svenske famile Solheim der står bag produktet, og har høstet mange hæderspriser for deres udstyr, gennem de seneste mange år.

 


 

Tryk på logo for at se de forskellige muligheder.

Japanske Mizuno har gennem længere tid taget kampen op mod de store golfproducenter - og med stor held. Deres innovative tilgang til at producere golfudstyr har i lang tid betydet at deres slutprodukter har absolut højeste kvalitet. Mizuno producere golfudstyr der både henvender sig til klubspillere, og golfspillere på højeste internationale plan.


 

 

 

Tryk på logo for at se de forskellige muligheder.

PING er bare utrolig dygtig til at lave køller og jern, som er ekstremt tilgivende, som resulterer i længere og ligere slag. PING tilbyder muligheder for at golfspillere på ethvert færdighedsniveau, har de bedste vilkår til at kunne spille endnu bedre. Det er den svenske famile Solheim der står bag produktet, og har høstet mange hæderspriser for deres udstyr, gennem de seneste mange år.Wilson har lige lanceret en ny produktserie med deres med den nye D250 serie som flagskib. De nye Wilson D250 jern fra Wilson Staff, erstatter bestselleren D200, og er det ultimative jernsæt til golfspilleren, der ønsker tilgivende egenskaber og masser af længde.

"D"'et i D250 står for Distance og det er lige præcis hvad du opnår med et sæt D250 jern. Sættet har, ligesom forgængeren D200, haft fokus på at give maksimal længde og tilgivelse. De nye D250 er re-designet og har et flot udseende.

D250 jernene er designet med en dyb cavity (hullet bagved slagfladen) og med stor vægt i sålen, hvilket resulterer i mere tilgivelse og højere og en mere stabil boldbane.

Wilson Staff D250 jernene henvender sig til alle golfspillere, der ønsker et letspillende jernsæt med en masse længde.

 

Opmåling

Driver

Ved hjælp af data fra Trackman findes den kombination af skaftes længde, loft, type af køllehoved, og vægt, der giver optimal længde. Der måles på 6 forskellige parametre, for at skabe mest mulig længde med driveren, ved hjælp af TrackMan Optimizer. Tryk her se hvordan TrackMan Optimizer fungere. 

Jern

Skal du måles op til et jernsæt skal man igennem både en statisk og dynamisk opmåling. Den statiske er en måling af din højde, arme, hænder mm, der dermed giver en indikation af blandt andet skaftes længde. Den dynamiske er en svingtest, hvor man i praksis ser boldens flugt, og justere/tilpasser, sættet til den enkelte spiller.

De vigtigste specifikationer der skal findes er følgende:

  1. Skaftes længde
  2. Køllehovedets loft
  3. Køllehovedets lie
  4. Køllehoved design
  5. Sættes sammensætning
  6. Grip type/størrelse
  7. Total vægt
  8. Svingvægt
  9. Skaftes vægt
  10. Skaft flex