Praia d’el Rey Golf & Beach Resort, et 5 stjernet hotel med storslået udsigt over Atlanterhavet og spil på to af Portugals allerbedste golfbaner. Turen byder på masser af træning, turneringer og mulighed for at besøge middelalderborgen Obidos.

Marriott hotellet, med 179 værelser, ligger i smukke omgivelser med direkte udsigt over Atlanterhavet – og golfbanen. Det første indtryk i receptionen er netop denne storslåede udsigt gennem høje panorama vinduer.

Hotellets standard lever hele vejen igennem op til de 5 stjerner. Værelserne er dekorativt indrettet og har alle tænkelige faciliteter. Der findes både swimmingpool ude og inde, stort SPA og fitnesscenter, tennisbaner og meget mere. Hotellets restauranter og Atlantico Bar er et eller flere besøg værd. Standardpakken indeholder værelser med Garden/Golf View.

Golfen er et kapitel for sig! Praia D’El Rey banen er en kombination af links huller langs Atlanterhavet, frodige huller inde i landet og huller som snor sig gennem pinje træer. Banen er ved flere lejligheder kåret som værende blandt de absolut bedste golfbaner i Portugal og kontinental Europa.

Der findes fremragende træningsfaciliteter og eget klubhus med proshop og restaurant mm. Udover den anderkendte Praia d`El Rey bane har resortet også den nye West Cliffs bane, som ligger små 10 min. kørsel fra hotellet.
Den nye bane blev færdig i 2017 og er et sandt mesterværk! West Cliffs ligger ud til Atlanterhavet og blev designet af Dye Design Group, som er blandt de mest prominente banearkitekter i verden.

Turen indeholder masser af undervisning hver dag samt små turneringer.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Lissabon t/r med TAP
  • 07-03-2025   Hamborg – Lissabon                17:10 – 19:35
  • 14-03-2025   Lissabon – Hamborg                12:00 – 16:25
  • 14-03-2025   Hamborg – Lissabon                17:10 – 19:35
  • 21-03-2025   Lissabon – Hamborg                12:00 – 16:25
 • Transport af golf bag og kuffert
 • Guideassistance i lufthavnen ved Pags
 • Transfer Lissabon Lufthavn – Praia D’El Rey t/r
 • 7 overnatninger på Marriott Praia D’El Rey
 • Morgenmad
 • 2 middage uden drikkevarer
 • 5 runder golf på Praia D’El Rey og West Cliffs
 • 5 x 2 timers træning inkl. bolde
 • Transfer til og fra golfen

Pris per person i dobbeltværelse                                              Kr. 13.995,-

Tillæg for enkeltværelse                                                             Kr.   2.230,-

På fridagen vil det være muligt at tilkøb en runde på, Royal Óbidos som er designet af Severiano Ballesteros. Banen, der ligger i en udstrakt og meget flot naturområde, er en både krævende og underholdende golfbane.

På fridagen vil det være muligt at tilkøb en runde på, Royal Óbidos som er designet af Severiano Ballesteros. Banen, der ligger i en udstrakt og meget flot naturområde, er en både krævende og underholdende golfbane.

Fra banen er der kig både til Atlanterhavet og Óbidos Lagoon. Runden byder på masser af udfordringer, og der er vand i spil på en række huller.  

Banen er flot og meget velholdt. Fairways og greens er i særklasse og dermed er der også garanti for en stor golfoplevelse. Golfrunden afsluttes oppe ved det moderne klubhus, hvor der både er lockerroom, proshop og restaurant. Fra terrassen er der den mest fantastiske udsigt ud over banen og den omkring liggende natur, og bliver man siddende længe nok vil man kunne opleve solnedgangen over Atlanterhavet.

Green fee inkl. transfer: 500 kr. pr. person.

Kategorier: Rejser